Yvonne Jongeneelen

Yvonne Jongeneelen biedt coaching aan personen die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, energie, passie of die open staan voor positieve ontwikkeling en daardoor te worden wie ze willen zijn.

Wie ben ik?

Ik heb een sterke behoefte aan innerlijke groei en onbewust werd ik daar in het verleden onrustig van. Daarom wisselde ik van banen om meer te doen wat ik op dat moment anders wilde doen en volgde ik allerlei trainingen en cursussen. Een mooie les over persoonlijke groei is zoals wordt uitgelegd hoe een kreeft groeit... Belangrijkste les: steeds komt er een moment dat het gaat knellen.

Zelf heb ik een lange weg afgelegd. Het begon voor een belangrijk deel in december 2003. Toen brak ik mijn onderbeen en moest noodgedwongen een maand op de bank doorbrengen. Ik werd letterlijk stilgezet, moest rust nemen en werd me bewust van veel onbewuste processen. En realiseerde me dat ik zelf meer de regie moest nemen en dat nemen niet egoïstisch is maar bij geven om mezelf hoort.

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd om ook beter te leren wat mijn eigen drijfveren zijn. Zo kwam ik erachter waar mijn innerlijke onrust vandaan kwam en ‘wat mijn doel in dit leven is’.

Life-coach

Door dit proces wist ik namelijk: ik wil life-coach worden! Ik wil mijn cliënten ondersteunen bij het worden wie ze willen zijn of ze te bevrijden van belemmerende gedachten en verlangen naar goedkeuring van anderen. Graag laat ik hun zien welke talenten en vaardigheden ze al hebben en help ik ze om (in)zicht te krijgen in wat ze tegenhoudt om te veranderen. Ik help met het in kaart brengen wat iemands belangrijkste waarden precies zijn, en hoe je daar meer naar kunt gaan leven.

Hang jij jouw slingers op om van jouw leven weer een feestje te maken?

Wat zeggen anderen?

Sprankelend, energiek,
integer, hartmens, Inspirerend,
eerlijk en oprecht, luisterend vermogen,
enthousiast, confronterend, bevlogen.

Wat ik doe

Ik ben ervan overtuigd dat bewustwording én acceptatie van wie je bent, waar je goed in bent en waar je naar toe wilt, nodig zijn voor het kunnen maken van passende en duurzame keuzes voor werk en leven dat werkelijk bij je past.

Loop jouw leven momenteel niet zoals je graag zou willen en durf je het aan om bij jezelf te onderzoeken waardoor dit komt en wat je nodig hebt om een blijvende verandering hierin te maken dan ben je bij mij op het goede adres.

Op een inspirerende, interactieve en verdiepende manier geef ik je de ruimte om jouw verhaal te vertellen, je helpen inzichten op te doen, om op een andere manier naar hetzelfde te kijken/voelen/ervaren en je bewust te laten worden van je eigen mogelijkheden en oplossingen. Maak je vrij van patronen en overtuigingen die je gedurende je leven hebt opgebouwd en die nu niet meer nodig zijn.

Ik werk graag op een positieve manier, met daadkracht en enthousiasme en ben praktisch ingesteld. En weet dat elke verandering begint met een eerste stap zetten en dan volgen er vanzelf meer.

pexels-pixabay-33109

Wil je samen aan de slag?

Samen verder na het oriënterend gesprek? Dan volgt het eerste consult waarin we samen je doelen bepalen. We bespreken hoe we de vervolggesprekken invullen en hoeveel we er ongeveer nodig hebben.

Een gesprek duurt gemiddeld 1 tot 1¼ uur en kost € 80,- welke je direct contant of per pin betaalt. Betaalt je werkgever dan stuur ik een factuur en reken ik er BTW over.

Het gesprek kan zowel in mijn praktijk als wandelend in de nabije natuur.

Contact

Wil jij ook in beweging komen? Bel me dan voor een oriënterend gesprek. Dan kunnen we gelijk zien wat ik voor jou kan betekenen. Stuur een berichtje via het contactformulier.

Yvonne Jongeneelen

Nieuwe Plantage 28
2611 XJ, Delft

06-25197303

KvK nr: 73741442
BTW nr: 179285348B01

 

Wil je meer over mij weten klik dan op:

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.