De gesprekken kunnen ook al wandelend in de natuur plaatsvinden, je komt dan letterlijk in beweging. In de natuur kom je sneller tot ontspanning en in contact met je lijf. De natuur is een prachtige spiegel en metafoor voor het leven.

Yvonne Jongeneelen

Wandelcoaching

De gesprekken kunnen ook al wandelend in de natuur plaatsvinden, je komt dan letterlijk in beweging. In de natuur kom je sneller tot ontspanning en in contact met je lijf. De natuur is een prachtige spiegel en metafoor voor het leven. Zaaien, bloeien, oogsten en weer loslaten zijn heel vanzelfsprekende processen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kwaliteit. Zo kunnen we ook naar veranderingen in het werk- en privéleven kijken. De enige zekerheid daar is dat alles steeds verandert!

De natuur helpt je weer contact maken met je innerlijke natuur en zo bereik je ook jouw gewenste resultaat.

In de natuur kom je sneller tot ontspanning en in contact met je zelf. Door al wandelend gecoacht te worden kom je letterlijk in beweging. Wandelen heeft een bijzondere kracht, al wandelend worden gedachten en gevoelens puurder en ontstaat structuur. Je krijgt je doel helder en gaat er mee aan de slag. Je ziet door de bomen het bos!

pexels-sebastian-voortman-214575

Wandelen in de natuur...

  • De gesprekken vinden al wandelend plaats in de verkwikkende en inspirerende natuur.
  • De natuur is een prachtige spiegel en metafoor voor het leven. Zaaien, bloeien, oogsten en weer loslaten zijn in de natuur heel vanzelfsprekende processen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kwaliteit. Zo kunnen we ook naar veranderingen in ons eigen werk- en privéleven kijken. De enige zekerheid in de natuur is dat alles steeds verandert!
  • De uiterlijke natuur helpt je weer contact maken met je innerlijke natuur. En doordat beide hersenhelften actief zijn bij wandelcoaching bereik je al snel je gewenste resultaat.

Wil je samen aan de slag?

Samen verder na het oriënterend gesprek? Dan volgt het eerste consult waarin we samen je doelen bepalen. We bespreken hoe we de vervolggesprekken invullen en hoeveel we er ongeveer nodig hebben.

Een gesprek duurt gemiddeld 1 tot 1¼ uur en kost € 80,- welke je direct contant of per pin betaalt. Betaalt je werkgever dan stuur ik een factuur en reken ik er BTW over.

Het gesprek kan zowel in mijn praktijk als wandelend in de nabije natuur.

Contact

Wil jij ook in beweging komen? Bel me dan voor een oriënterend gesprek. Dan kunnen we gelijk zien wat ik voor jou kan betekenen. Stuur een berichtje via het contactformulier.

Yvonne Jongeneelen

Nieuwe Plantage 28
2611 XJ, Delft

06-25197303

KvK nr: 73741442
BTW nr: 179285348B01

 

Wil je meer over mij weten klik dan op:

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.